EST ENG RUS

 


     


Õpetajate päeva tunnustamine 2023

Tallinna Kristiine Gümnaasium tunnustab 2023

Õpetajate päeval tunnustasime pikaajalise töötamise eest meie koolis:

Helmi Kelle - 1969

Piret Vahtra - 1972

Reet Loit  - 1980

Tiina Kerem - 1982

Eha Hergauk - 1983

Toetav ja mõistev klassijuhataja

Liivia Enneveer

Ülivastutulelik ja toetav kolleeg ja klassiõpetaja

Mari-Ann Kuusk

Uute annete avastaja, aasta üllataja

Gert-Ott Kuldpärg

Kehalise õpetajate koostöö toetab meie õpilaste ja töötajate tervist

Raina Luhakooder, Angela Taro, Arti Lindvest, Margus Luik

Sihikindel ja suure töövõimega noor õpetaja

Liina Pärismaa

Tulemuslikult töötav gümnaasiumi inglise keele õpetaja

Katri Tariq

Õppimisse ja õpetamisse panustav põhikooli õpetaja

Julia Maakar

Uute innovaatiliste vahendite rakendja, tasakaalukas ja tulemuslikult töötav õpetaja/sekretär/haridustehnoloog

Külli Kelder

Südikad ja vastutustundega turvatöötajad

Eda Rebane, Ülle Asi

Tallinn tunnustab 2023

Ringijuht, robootikavaldkonna eestvedaja

Lauri Vilibert

 


Õpetajate päev 2023

Head viienda oktoobri hommikut.

Nagu me kõik teame, on täna selline tore päev nagu õpetajate päev. See tähendab, et 11. ja 12. klass saavad proovida seda rasket ja silmaringi arendavat ametit, kus nii mõnigi laps ei kuula su sõna ja nii mõnigi teine küsib rohkem küsimusi kui maailmas liivateri ja vastuseid nendele veelgi vähem. Seega ongi iga õpetaja ülesanne mitte igale õpilasele vastust ette öelda ja mitte seda alati neile ise õpetada, vaid innustada just ise õppima ja vastuseid leidma. Ja need, kes ise otsustavad ise teha ja õppida, just neist saavad meie järgmised tähtsate küsimuste vastuste leidjad maailmas - kas siis teadlased, ettevõtjad või hoopistükis õpetajad, kes tahavad ka teisi innustada ise õppima ja oma teadmiseid edasi andma.

Just selline raske kohustus on olla õpetaja, aga samas, on see ka üks maailma tähtsamaid ameteid, sest lapsed veedavad koolis suurema osa oma noorusest ja just selles nooruses soovivad nad innustust ja inspiratsiooni ning õpetajate kõrgeim kohustus on neile just seda pakkuda, et neid elus kõrgustesse viia. 

Õpetajad, olge head, inspireerige oma õpilasi, aidake neil näha, mis on maailmas nende jaoks erilist, mida nad tulevikus tegema peaksid. Viige neid edasi, aidake neid uutesse kõrgustesse, sest kui teie seda ei tee või teha ei ürita, siis on maailm hukas. Seega proovige, üritage, saavutage ja saate uhked olla oma õpilaste üle, et nemad saaksid hiljem teie üle tänulikud olla ja öelda, et "Oli tema alles äge ja hea õpetaja".

Tekst: Oliver Kask 11ab

Pildid: Sander Erik Loodsalu 11ab


Ökula on tagasi!

Hea uudis, peale 14 aastat on taas ilmunud järgmine :Ökula number. Ajaleht valmis õpetajate päevaks ja räägib õpetajate lugusid.

 

Head lugemist!

Ökula õpetajate päev.pdf


CREVEX 2023

28.septembril osalesid meie gümnaasiumi õpilased Harjumaal toimuval suurõppusel evakuatsioonis evakueeritavatena. Päev algas 7.30 Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklas kogunemisega, kust bussid viisid meid Lasnamäe kergejõustikuhalli. Kergejõustikuhallis toimus registreerimine ja instrueerimine. Jagati rollimängija kaarte, ohutusveste, toidupakke ja veepudeleid. Kella kümne paiku viidi meid Muuga aedlinna, kus klassid liikusid erinevalt Päästeameti juhendajaga.

Veetsime järgnevad tunnid aedlinna tänavatel. Põhitegevus oli evakuatsioonis ootamine, ootamine, ootamine, ……  Eelnevalt oli infos, et õppuse raames toimuvad erinevad kriisivalmiduse tegevused, millest saate osa võtta. Kahjuks tegevusi ei olnud, millest osa võtta. Õpilased olid pettunud. Rõõmu valmistas ilus ilm, suhtlemine klassikaaslastega ja plaanitust varasem lõpp. Kui suurõppus korraldajatele korda läks ja eesmärki täitis, siis on kõik hästi!

Õppejuht Anu Rannus


Spordinädal

Septembri viimane nädala pühendasime spordile. Toimus palju sportlikke sündmusi, kuhu oli kaasatud kogu koolipere. Toimusid põnevad krossijooksud, ergutati end virgutusvõimlemisega, koguti hoolega samme ning pandi enda teadmised proovile spordiviktoriinis. Õpetajad võistlesid Cornhole'is. 

Suur tänu kehalise kasvatuse õpetajatele meeleoluka nädala eest!


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Login

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.