EST ENG RUS

 


     


III ja IV kooliastme teatripäev

9.veebruaril oli koostöös VAT teatriga meie koolile broneeritud terve saal privaatetenduseks. 8.-12.klassid vaatasid näidendit „Kauka jumal“.

Lavastaja Margo Teder ja dramaturg Mihkel Seeder olid toonud Kitzbergi loo tänasesse päeva. Mogri-Märdi suguseid inimesi on lihtne hukka mõista ja kõikvõimalikes pattudes süüdistada, kuid mida arvavad õpilased raha mõjust inimsuhetele, seda saame teada nende tagasisidest.

Etendus ja selle sõnum võeti õpilaste poolt hästi vastu ja jääb loota, et meie kooli õpilastest ei saa tänapäeva Mogri-Märte.

Õpetaja Piret Vahtra


Sõbrapäev Kristiine Gümnaasiumis

14. veebruaril tähistasime meeleolukalt sõbrapäeva. Töötas valentinipäeva postiteenus, toimus sõbra otsimise mäng ning aulas tantsiti temaatilise muusika saatel toredaid tantse. Päeva lõpus aga toimus õpetajate ja õpilaste sõpruskohtumine võrkpallis, mida seekord mängiti saunalinadega. Õpetajad olid lahked ning loovutasid võidu sõbralikult õpilastele.

Suur tänu kehalise kasvatuse õpetajad lõbusa mängu eest! Tänusõnad ka õpilasesindusele, kes sel päeval jooksusammul koolimajas toimetasid ning päeva õnnestumisele kaasa aitasid!


Meie kool sai 105 aastaseks

Meie kool on pika ja väärika ajalooga. Täna tähistasime 105. juubelit taas suurejoonelise tordivõistlusega. Žürii esimeheks sai seekord meie kooli vilistlane Ragne Värk, keda paljud teavad kokaraamatute autori, toidufotograafi ja toiduajakirjanikuna. Tema toidublogi kokkama.ee on kokkajate hulgas väga tuntud.

Tordivõistlus on meie õpilaste hulgas väga populaarne ning torte, mille hulgast pidi žürii valiku tegema, oli tõesti palju. Pika arutelu tulemusena otsustas žürii valiku teha järgmiselt:

I koht - 11AB

II koht - 1A

III koht - 1C

Publiku lemmik 7A

Parima teostusega tort 7A

Nutika lahendusega tort 3B (Trevor, Oliver)

Originaalse teostusega tort 6B 

Originaalse ideega tort 7C

Parim soolase maitsega tort 2B

Parim magus maitsega tort 7B

Päeva lõpetuseks andis Ragne Värk külalistunni 9. klassidele, kus ta tutvustas oma kooliteed ja kogemusi töömaailmas. Õpilased olid kohtumisest vaimustuses ning aplaus ei tahtnud kuidagi vaibuda. Suur tänu toredale vilistlasele, kes selle tähtsa päeva meiega koos veetis!

Palju õnne meie kooli sünnipäeva puhul!


Koolikaaslane andis kutsesoovitusi

Põhikooli kevadel tuleb teha valik, kuhu minna edasi õppima. 2.veebruaril jagas üheksandate klasside reaal- ja loodusainete huvilistele soovitusi läinud kevadel meie kooli lõpetanud Maritta Lehtlaan, kes õpib Nõo Reaalgümnaasiumis. Nõo kool annab võimaluse valida programmeerimise, füüsika ja loodusainete suuna vahel.  Bioloogia ja keemia süvaõpet soovitas Maritta neile, kel plaanis minna arstiks õppima. Maritta julgustas kõiki üles leidma oma tugevusi ja panustama nende arendamisse.

 Täname Marittat oma kooli tutvustamast ja julgustamast neid, kes lisaks laiale matematemaatikale on valmis läbima veel reaalainete lisakursusi.

Õpetaja Piret Vahtra


Eelinfo - vastuvõtt Tallinna Kristiine Gümnaasiumi 10. kassi 2024/2025 õppeaastaks

Dokumentide vastuvõtu lingid ja testi toimumise kuupäevad avaldatakse kooli kodulehel märtsi alguses. Seniks aga soovitame kõikidel õpilastel õppetöösse suhtuda tõsiselt ning kasutada ära iga võimalus õppimiseks oma õpetaja juhendamisel.

Lähemalt loe sisseastumise tingimuste kohta SIIN


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Login

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.