EST ENG RUS

 


     


Näitus "Kuulsate heliloojate portreed"

9klassid / grafiitpliiats, noodilehtede väljalõiked-kollaaž.

Näitus on pühendatud rahvusvahelisele muusikapäevale.

Kujutatud on heliloojaid: Miina Härma, Heino Eller, Alo Mattiisen, Mart Saar, Eino Tamberg, Eduard Tubin, Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven,Wolfgang Amadeus Mozart, Cyrillus Kreek, Edvard Grieg, Giuseppe Verdi, P. I. Tchaikovsky, Robert Schumann, Frederic Chopin. 

Näituse parimad tööd leiavad raamituna koha meie koolli muusikaklassi seinal.

Silmale ilus vaadata. 

Juhendaja: kunstiõpetaja Epp Korp


Sügise sünnipäev

On saanud traditsiooniks, et algklasside õpilased tervitavad sügise saabumist temaatilise näitusega. Taas võis näha toredaid kastanimunadest või tammetõrudest loomakesi. Põnevalt oli veel meisterdamiseks kasutatud porgandeid, kartuleid ja muid põnevaid materjale. Suur tänu kõigile osalejatele!


Avatud koolisööklate nädal

Tulge koolitoitu sööma.

Aeg: 02.10-06.10.2023 kell 11.00-11.30

05.10 toitlustust ei toimu (õpetajate päev)

Palun arvestada sellega, et söömiseks on aeg piiratud!

Koolilõuna hind 1.80

Koolitoitlustaja sooviks on Avatud koolisööklate nädala raames anda lastevanematele võimalus näha ja maitsta toiduvalikut, mida igapäevaselt lastele pakutakse ning kuidas on üleüldiselt korraldatud koolilõuna pakkumine. Lisaks koolitoiduga tutvumisele on see hea võimalus keset tööpäeva soodsalt täisväärtuslikku lõunasööki nautida.

Avatud koolisööklate nädala raames pakutakse lastevanematele täpselt samasugust toitu nagu igapäevaselt õpilastele.

Lõuna saab ette tellida ja tasuda veebilehelt www.toitkooli.ee

Veebilehelt tellides palun lisage lehel minu andmed uus laps. Uus laps lahtreid täites täitke enda (lapsevanema andmed) lahtrisse klass märkige avatud koolisööklad. Tellides valige toode õpetajate lõunasöök ja valige kalendrist kuupäevad millal soovite koolilõunat sööma tulla.

Lisainfot projekti kohta leiad SIIT


Asfaldijoonistusvõistlus 2023

See õppeaasta on meie koolile eriline. Nimelt on käsil juubeliaasta ning veebruaris tähistame kooli 105. juubelit. Sellega seoses on plaanis mitmeid põnevaid üritusi, millest esimene toimus 21. septembril. Järjekorras teine asfaldijoonistusvõistlus, mis oligi seekord pühendatud tähtsale aastapäevale. Sel aastal osales kogu kool ning iga klass pani välja 4-liikmelise võistkonna. Tore oli näha, kuidas õpilased sõbralikult pilte joonistades tegid koostööd ning oldi hingega töö vormistamise juures. Nagu ikka, siis žüriil oli otsuse tegemine väga keeruline. Siiski jäid eriliselt silma 2.b, 7.b ja 8.a kunstiteosed. Veel märgiti ära 8.d, 9.c, 6.a ja 8.b teosed. Aitäh kõigile osalejatele!

Ürituse idee autor: kunstiõpetaja Epp Korp

Fotod ja korraldajad: Epp Korp, Tuuli Särekanno

 


Maailmakoristuspäev

16. septembril toimus taas maailmakoristuspäev. Koole kutsuti kahe nädala jooksul üles koos klassidega aktsioonis osalema. Meie gümnaasiumist käis koristamas 10 klassitäit õpilasi. Puhtaks said ümbruskonna tänavad, haljasalad, laste mänguväljakud ja ka Tondi mõisapark. Suur tänu õpilastele ja klassijuhatajatele, kes aitasid maailma puhtamaks teha!


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Войти

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.